Pasiūlymų sąrašas
Alwark krautuvų čempionatas 2024
 Išskirtinė galimybė įmonėms parodyti savo darbuotojų unikalius sugebėjimus komandinėse ir individualiose krautuvų varžybose.
Jūsų lauks naujausi Linde krautuvai, gera nuotaika, muzika, pramogos ir nugalėtojų taurės.
Sužinoti daugiau
Linde Connect
Linde Connect yra pažangi valdymo sistema, kurią sukūrėme siekdami padidinti jūsų sandėlio operacijų efektyvumą ir saugumą. Sistema leidžia realiu laiku stebėti krautuvų veiklą, optimizuoti darbo procesus ir užtikrinti aukščiausią darbuotojų saugos lygį. Su Linde Connect, galite lengvai analizuoti duomenis, kad priimtumėte informuotus sprendimus, kurie padėtų sumažinti eksploatacines išlaidas ir pagerinti darbo našumą
Sužinoti daugiau
Alwark Roadshow 2024
Sveiki atvykę į Alwark Roadshow 2024: Technologinės Inovacijos ir Patirtys Klaipėdoje!
Atraskite mūsų technologijų naujoves! Alwark Roadshow 2024 yra ne tik susitikimo vieta profesionalams, bet ir išskirtinė galimybė pamatyti bei išbandyti plačią Linde technikos ekspoziciją. Nuo E150-600 krautuvo, kuris išsiskiria savo našumu ir tvarumu, iki kitos aukščiausios klasės technikos, čia rasite viską, ko reikia efektyviam ir inovatyviam darbui.
Užsiregistruokite dabar. Alwark Roadshow 2024.
Sužinoti daugiau
PASIRŪPINKITE SAVO DARBUOTOJŲ SAUGUMU. TECHNIKOS DARBINĖS APLINKOS SAUGUMO VERTINIMAS
Alwark specialistai įvertins ar jūsų krovos technika atitinka saugumo reikalavimus ir ar buvo atlikti reikalingi priežiūros darbai. Atliksime išsamų krovos technikos saugos auditą.

 
Sužinoti daugiau
Specialus serviso pasiūlymas
 Išsami jūsų krautuvo patikra už puikią kainą ir 4 priežastys dėl ko verta pasinaudoti pasiūlymu.
Sužinoti daugiau
Specialūs e-shop pasiūlymai
Greitai ir patogiai raskite jums tinkančią krovos techniką. Pasinaudokite mūsų naujausiomis prekėmis, kad galėtumėte efektyviau transportuoti ir pervežti savo krovinius. Siūlome platų krautuvų ir paletės vežimėlių asortimentą, kuris atitiks jūsų poreikius ir reikalavimus. Be to, galite įsigyti aksesuarų, kad pagerintumėte savo krautuvų ir vežimėlių efektyvumą ir saugumą.
Sužinoti daugiau
„Alwark“ siūlo įsigyti krautuvą su ilgalaikiu visapusišku aptarnavimu
Su „Full Service“ paslauga nereikės rūpintis krautuvo servisu, aptarnavimais ar gedimų šalinimu. Visa tai atliks „Alwark“.
Sužinoti daugiau
Susisiekti su mumis
Jūsų vardas
Telefono numeris*
Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
El. pašto adresas*
Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Įmonė*
Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Adresas
Žinutė*
Privalomas laukelis
* - privalomi laukai