Linde Connect

Logistikos įrenginių parką valdykite išmaniai


Skaitmenizacija keičia intralogistikos pasaulį. Šiuolaikiniai logistikos įrenginiai nuolat renka duomenis, kurie analizuojami ir vėliau gali būti panaudojami sudėtingiems sandėliavimo bei transportavimo procesams optimizuoti. Darbas tinkle ir pažangūs jutikliai netgi leidžia krautuvams veikti savarankiškai. Dėl to logistikos įrenginių parkas ir jo valdymas tampa išmanūs, o darbas tinkle ir galimybė pasiekti duomenis tikruoju laiku – vis svarbesni.
 
„Linde Connect“ logistikos įrenginių parko valdymo sistema suteikia būtent tą informaciją, kurios reikia įrenginių parkui efektyviai valdyti. Nesvarbu, ar šakiniai krautuvai naudojami gamybos objektuose ar sandėlyje, „Connect“ sistema užtikrina jų darbą tinkle ir nuolat teikia informaciją apie esamą viso įrenginių parko būseną.

  Atsisiųskite „Linde Connect“ brošiūrą!
 
  Linde Connect užklausa
 

Įrenginių parko valdymo privalumai Jums

 

Ekonomiškumas


Stebėkite viso įrenginių parko būklę, pajėgumų panaudojimą ir prieinamumą – optimaliai išnaudokite visas krautuvų galimybes.
 

Saugumas


Tikslingai užkirskite kelią neleidžiamam naudojimui, veikimo klaidoms ir kitiems pavojams – sustiprinkite saugą sandėlyje ir gamybos objektuose.
 

Skaidrumas


Registruokite ir tvarkykite vairuotojų ir šakinių krautuvų duomenis, ruoškite ataskaitas, sudarykite organizacinės struktūros schemas – logistikos įrenginių parką valdykite skaidriai.
 

Priežiūra


Sumažinkite nelaimingų atsitikimų, pernelyg intensyvaus šakinių krautuvų naudojimo ir jų sugadinimo atvejų skaičių bei nepraleiskite reikiamų techninės priežiūros darbų – užtikrinkite, kad logistikos įrenginių parkas gerai veiktų ir būtų gerai prižiūrimas.
 
 

„Linde Connect:desk“ programinė įranga


Logistikos įrenginių parko valdymo sistema „Connect:desk“ leidžia pasiekti visus jūsų parko duomenis. Ši programinė įranga naudojama krautuvų bei vairuotojų informacijai tvarkyti ir leidžia be vargo rengti ataskaitas.


 
„Connect:desk“ – tai svarbiausias jūsų įrenginių parko valdymo elementas, apimantis įvairiausias sritis – nuo šakinių krautuvų ir vairuotojų darbo valdymo, techninės priežiūros ir užduočių planavimo iki visų šakinių krautuvų duomenų stebėjimo ir analizės. Naudojimasis šia programine įranga yra intuityvus, todėl ji tinka tiek patyrusiems logistikos įrenginių parko valdytojams, tiek paprastiems naudotojams, kuriems reikia tik kai kurių funkcijų.
 
„Linde Material Handling“ siūloma logistikos įrenginių parko valdymo sistema „Connect:desk“ leidžia pasiekti visus jūsų parko duomenis.
 
 

Kintamų funkcijų moduliai


Reikalavimai logistikos įrenginių parko valdymo sistemoms neretai yra labai specifiniai, nes pramoninių krautuvų naudojimo sąlygos gali skirtis kiekvienoje įmonėje. Todėl atskirus „Linde Connect“ funkcinius modulius galite sujungti į vieną sistemą, optimaliai atitinkančią jūsų individualius poreikius.
 
„Connect:ac“ modulis leidžia operatoriams valdyti prieigą prie logistikos įrenginių parko ir saugiai bei lengvai patikrinti šakinį krautuvą prieš kiekvieną užduotį.
„Connect:dt“ skirtas logistikos įrenginių parko krautuvų naudojimo trukmei, nelaimingiems atsitikimams ir funkciniam pajėgumui dokumentuoti.
Naudodamiesi „Connect:an“ moduliu, logistikos įrenginių parko valdytojai analizuoja ir stebi įrenginių pajėgumų panaudojimą ir našumą. Šis modulis taip pat leidžia įvertinti krautuvų akumuliatorių būklę ir nustato galimas veikimo klaidas.
Naudojant modulį „Connect:zi“, sistemos „Linde Safety Guard“ saugos zonos su galimybe reguliuoti greitį sujungiamos į tinklą. Programinė įranga leidžia matyti zonų dydį ir maksimalų judėjimo greitį jose, o interaktyviosios patalpos plano ataskaitos padidina viso logistikos įrenginių parko skaidrumą.

Daugiau informacijos apie „Connect:desk“ funkcinius modulius galite atsisiųsti iš čia.

 

Išsami informacija apie „Connect:desk“

 

Ataskaitų sritis


„Linde Material Handling“ siūlomos logistikos įrenginių parko valdymo programinės įrangos „Connect:desk“ ataskaitų sritis yra programos komunikacijos centras.



Ataskaitų sritis – tai „Connect:desk“ ryšių centras. Logistikos įrenginių parkų valdytojai gali rinktis individualiai pritaikomus valdiklius, tokius kaip kalendorius, pranešimai apie šakinius krautuvus, prieigos galimybės ir kt., padedančius stebėti ir tikrinti įrenginių parką. Jei reikia, visi pranešimai jiems gali būti tiesiogiai persiunčiami el. paštu.

 

Organizacinė struktūra


Organizacinės struktūros dalyje logistikos įrenginių parko vairuotojai gali redaguoti vairuotojo, darbo vietos, priskirtų krautuvų ir kitą informaciją. Hierarchiškai struktūruotas sąrašo rodinys leidžia apžvelgti organizacinę struktūrą ir supaprastina prieigos ir naudojimo teisių priskyrimą bei valdymą.

linde:desk organizacine struktura

 

Administravimas


Lentelės, išsamūs rodiniai ir įvairūs įvesties elementai leidžia lanksčiai peržiūrėti, prižiūrėti ir plėsti didelius kiekius įvairių duomenų. Pavyzdžiui, čia galima be vargo tvarkyti vairuotojų pažymėjimus, mokymų informaciją ar sveikatos patikrinimus.

Linde Connect Desk Administravimas
 

Zonos



Zonų srityje logistikos įrenginių parko valdytojai, naudodamiesi savo sandėliavimo patalpos ar gamyklos planais, gali planuoti ir konfigūruoti zonas bei prieigos galimybes sandėlyje, o prireikus – nustatyti automatinį greičio reguliavimą. Pavyzdžiui, šakinių krautuvų greitis gali būti tikslingai kontroliuojamas sankryžose arba siaurose vietose, taip užtikrinant didesnį saugumą.

 

Prisijungimo ataskaitos


Žurnale pateikiama visų užregistruotų atskirų šakinių krautuvų įvykių apžvalga. Išankstinių patikrinimų lentelėje išvardyti visi pasirinktų krautuvų išankstiniai patikrinimai ir susiję vairuotojų atsakymai. Interaktyviose diagramose rodomi neįprasti įkrovimo lygiai ir atsijungimai, jas taip pat galima sugrupuoti pagal vairuotoją ir šakinį krautuvą. Tai leidžia logistikos įrenginių parko vadovams tiksliai žinoti, kas ir kada naudojo bet kurį krautuvą.

linde connect desk prisijungimo ataskaitos
 

Naudojimo ataskaitos


Naudojimo analizės ataskaitoje apžvelgiamas visų šakinių krautuvų naudojimas ir jų pajėgumų panaudojimas. Interaktyvioje diagramoje parodoma, kiek laiko ir kokiu tikslu vairuotojai naudojo atitinkamus krautuvus. Joje taip pat pateikiamos pikinės vertės, akumuliatoriaus įkrovos būsenos kitimas ir praėjimų tarp zonų paskirstymas.

linde connect desk naudojimo ataskaitos

 

Priežiūros ataskaitos


Priežiūros ataskaitų srityje pateikiamos visų parko krautuvų techninės priežiūros ir kitų priežiūros darbų datos. Remdamiesi šia informacija, logistikos įrenginių parko valdytojai gali derinti techninės priežiūros datas ir sumažinti išlaidas.

linde connect desk priežiūros ataskaitos

 

Koordinavimo ataskaitos


Koordinavimo ataskaitų kategorijoje pateikiami duomenys apie vairuotojus, visų krautuvų naudojimą ir pajėgumų panaudojimą. Šakinių krautuvų paskirstymas leidžia apžvelgti viso parko sudėtį pagal gamintojus, krautuvų tipus ir kitus kriterijus. Išvardijami visi parko šakiniai krautuvai, nurodant svarbiausias jų charakteristikas. Visi vairuotojų mokymai ir jų rezultatai pateikiami skiltyje „Vairuotojų mokymas“.

linde connect desk koordinavimo ataskaitos

 
 

Sklandų parko valdymą užtikrinantys aparatūros komponentai


„Linde Connect“ aparatūros komponentai šakinių krautuvų parką sujungia su duomenų bazės programine įranga. Jie skirti rinkti ir perduoti valdymo prietaisų bei jutiklių duomenis tolesniam tvarkymui. Minėti komponentai taip pat gali būti naudojami kaip elektroninis paleidimo užraktas su PIN arba RFID identifikavimo funkcija.
 
Nauji krautuvai standartiškai tiekiami su „Linde Connect“ įranga, o visus jos komponentus taip pat galima pritaikyti esamiems kitų gamintojų šakiniams krautuvams.
 
 

Logistikos įrenginių parko valdymo sistemos: DUK


Logistikos įrenginių parko valdymo sistemos – kas tai?
Logistikos įrenginių parko valdymo sistemos leidžia centralizuotai valdyti įmonės šakinių krautuvų parką. Toks valdymas daugiausia susijęs su atskirų krautuvų panaudojimo optimizavimu ir nuvažiuojamų atstumų koordinavimu. Tam šiuolaikiniai šakiniai krautuvai nuolat renka duomenis, kurie suteikia informacijos apie jūsų logistikos įrenginių parko būklę ir esamą pajėgumų panaudojimą. Logistikos įrenginių parko valdymo sistemos padeda optimaliai panaudoti išteklius ir anksti nustatyti problemas, pvz., pajėgumų trūkumus.
 
Kam svarbios logistikos įrenginių parko valdymo sistemos?
Logistikos įrenginių parko valdytojų užduotis – iš anksto planuoti krautuvų darbą, optimizuoti procesus ir sumažinti šakinių krautuvų parko eksploatavimo išlaidas. Įvairios įmonės kelia skirtingus reikalavimus logistikos įrenginių parko valdymui, kurie labai priklauso nuo atitinkamo parko dydžio. Šiuolaikinė logistikos įrenginių parko valdymo programinė įranga užtikrina, kad galėtumėte kuo geriau išnaudoti visas bet kokio dydžio krautuvų parko galimybes. Ji naudinga tiek patyrusiems logistikos įrenginių parko valdytojams, tiek paprastiems naudotojams, kuriems reikia tik kai kurių funkcijų.
 
Kuo ypatinga „Linde“ krautuvų parko valdymo sistema?
Tiekdama „Linde Connect“ produktų liniją, įmonė „Linde Material Handling“ siūlo puikų šiuolaikinių logistikos įrenginių parko valdymo sprendimą. „Linde Connect“ užtikrina šakinių krautuvų darbą tinkle ir nuolat informuoja įrenginių parko valdytoją apie logistiką gamybos vietose arba sandėliuose. Dėl tokio skaidrumo logistikos įrenginių parką galima eksploatuoti saugiau ir ekonomiškiau, taip pat pagerėja kiekvieno atskiro šakinio krautuvo prieinamumas.
Linde Connect užklausa
Palikite savo kontaktus ir mes su Jumis susisieksime
Jūsų vardas
Telefono numeris*
Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
El. pašto adresas*
Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Įmonė*
Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Adresas
Žinutė*
Privalomas laukelis
* - privalomi laukai