Intralogistika

Robotizuoti krautuvai
Naujos kartos automatizuoti krautuvai atlieka pasikartojančius krovinių tvarkymo veiksmus patikimai, saugiai ir nenukrypstant nuo tikslo. Robotizuoti krautuvai gali atlikti įvairias užduotis sandėlyje, reaguoti į kliūtis realiuoju laiku ir lanksčiai prisitaikyti prie sandėlio net siauruose pravažiavimuose. 
Vertikalios sandėliavimo sistemos smulkiems kroviniams
Ekonomiškumas, veiksmingumas ir ekologiškumas – tai reikalavimai, kuriuos turi atitikti šių dienų intralogistika. „Hänel“ įranga – tai mūsų siūloma aukščiausios klasės aukštųjų technologijų sistema, skirta sandėliavimui organizuoti ir medžiagoms tvarkyti, kuri taupo laiką, sandėliavimo vietą ir išlaidas bei padeda veiksmingiau laikytis darbo eigos.
Metalo gaminių automatiniai sandėliavimo sprendimai
Greitesni ir efektyvesni „Remmert“ sprendimai skirti ilgų krovinių ir lakštinių metalų saugojimui ir logistikai. Pritaikyta idealiam medžiagų sandėliavimui net ir siaurose erdvėse. 
Qguar programinė įranga
„Qguar“ sistema - tai aukščiausios kokybės logistikos ir sandėliavimo valdymo sprendimai, skirti efektyvinti įmonių veiklą, mažinti klaidų skaičių ir optimizuoti darbo procesus. Sistemos lankstumas leidžia pritaikyti sprendimus tiek mažoms, tiek stambioms įmonėms, garantuojant sklandų ir efektyvų jų veiklos valdymą.