Nepertraukiamas ir efektyvus UAB „Danspin“ darbų procesas su „Alwark“

2023-05-02
Patikima ir kokybiška krovos technika ne tik padeda sumažinti įmonės kaštus, bet ir užtikrina sklandų darbų procesą be trukdžių bei didina darbuotojų našumą. Septintus metus „Alwark“ technika ir paslaugomis besinaudojanti UAB „Danspin“, jau turėjo laiko įvertinti „Linde“ krautuvų pajėgumus, naudą, ilgaamžiškumą, taip pat ir „Alwark“ serviso privalumus.
 


UAB „Danspin“ – tai jau 20-metį veikianti danų kapitalo įmonė Raseiniuose. Jų produkcija: iš natūralios vilnos gaminami siūlai kilimams ir kiliminėms dangoms. Šiuos siūlus įmonė eksportuoja bei aprūpina daugelį užsienio šalių.
 
Abiejų kompanijų bendradarbiavimas prasidėjo 2016-aisiais. Tuo metu „Alwark“ vykdė vieną iš savo plėtros etapų, o įmonė „Danspin“ priėmė sprendimą papildyti turimą krautuvų parką.

Nepertraukiamo gamybos proceso svarba
 
 „Danspin“ inžinieriaus-mechaniko Andriaus Šeštoko teigimu, jų veiklos sritis reikalauja ne tik išskirtinės kokybės, tačiau ir darbų tęstinumo.
 
„Normalu, kad kiekvienas darbuotojas, atlikdamas savo darbo funkcijas, tikisi ir nori dirbti su patikima technika, kuri leidžia jam darbą atlikti saugiai, patikimai ir užtikrintai. Mums svarbiausia turimais krautuvais užtikrinti nepertraukiamą gamybos procesą“, – atskleidžia atstovas.

Serviso paslaugų išskirtinumas

UAB „Alwark“ siūlo ne tik naujos ir naudotos krovos, sandėliavimo, uostų, oro uostų bei komunalinės technikos pardavimo ir nuomos paslaugas, bet ir užtikrina tiekiamos technikos priežiūrą, nuolatinį aptarnavimą bei klientų konsultavimą. 
 
Pasirinkus ilgalaikę „Full service“ paslaugą, nereikia rūpintis technikos servisu, aptarnavimais ar gedimų šalinimu, nes visa tai atlieka „Alwark“ profesionalai. Paslauga besinaudojantys  „Danspin“ darbuotojai jau įsitikino jos nauda. 
 
„Jau nuo pirmo įsigyto „Linde“ krautuvo, naudojamės „Alwark“ siūloma „Full service“ paslauga. Su technikais komunikuojame tiek telefonu, tiek gyvai. Labai džiaugiamės, kad galime susiderinti technikų atvykimą netgi ne darbo metu, kas yra labai patogu, išlaikant nepertraukiamą procesą. 
 
Visi gamybos procesai vyksta sklandžiau, sparčiau, o tai didina darbo našumą, pagamintos produkcijos kiekį, ko pasekoje, patenkinti ir užsakovai, ir įmonės vadovai,“– bendradarbiavimo su „Alwark“ patirtimi dalinasi „Danspin“ inžinierius-mechanikas Andrius Šeštokas.