Siųsti užklausą

-

Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
* - privalomi laukai

10 tonų ir konteineriniai krautuvai

Kompanija Konecranes siūlo rinktis iš trijų krautuvų serijų. Iš siūlomo asortimento išsirinksite reikiamos galios krautuvą su jums reikalingomis savybėmis ir priedais.
Teirautis

Apie produktą

Šakiniai krautuvai
 
„Konecranes“ siūlomų šakinių krautuvų asortimentas vienas iš didžiausių rinkoje, o keliamoji galia siekia nuo 10 iki 65 tonų. Juos nepaprastai patogu pritaikyti pramoninių medžiagų transportavimui. Konecranes šakiniai krautuvai naudojami popieriaus masės ir popieriaus, automobilių, branduolinės pramonės ir daugelyje kitų pramonės šakų.
„Konecranes“ gali pasiūlyti tinkamą šakinį krautuvą su reikiama įranga ir priedais, nepriklausomai nuo to, kokios keliamosios galios jums reikia: 10–18 tonų, 18–33 tonų ar 37–65 tonų. Kiekvienas krautuvas bus pagamintas naudojant moderniausias technologijas dėmesį skiriant smulkmenoms.
 
Konteinerių krautuvai
 
Kompanija „Konecranes“ turi didelę patirtį dirbant su pirmaujančiais konteinerių krovos uostais ir terminalais, kurie yra tikri konteinerių krautuvų eksploatavimo ekspertai, išmanantys, ką perka. Todėl ilgus metus tenkina aukštus klientų keliamus reikalavimus.
Į  produktų asortimentą įeina tuščių konteinerių krautuvai ir pilnų konteinerių krautuvai , kurių keliamoji galia siekia nuo 8 iki 46 tonų.
Galingi ir manevringi
„Konecranes“ tuščių konteinerių krautuvai pasižymi labai dideliu bendru darbiniu greičiu, nes apkrovos jutiklius turinti hidraulinė sistema leidžia greitai kelti, nuleisti bei važiuoti. Krautuvų kabinos gali būti įrengtos ties viduriu arba galinėje dalyje, jie yra ypač stabilūs. „Konecranes“ pilnų konteinerių krautuvai pasižymi dideliu bendru darbiniu greičiu (kėlimo + nuleidimo + važiavimo greitis). Geriausias klasėje keliamosios galios ir vilkiko dydžio bei ilgio santykis. Šie didelės galios krautuvai yra ypač stabilūs ir kompaktiški.

 
Toliasiekiai krautuvai
 
„Konecranes“ siūlo trijų pagrindinių tipų toliasiekius krautuvus: 10–45 tonų toliasiekiai krautuvai, skirti konteinerių transportavimui, 41–45 tonų toliasiekiai krautuvai, skirti intermodaliniam transportavimui, ir 45 tonų toliasiekiai krautuvai, skirti baržų transportavimui.
Šie krautuvai lengvai pritaikomi atsižvelgiant į kliento poreikius. Taip pat teikiame ir specialius skirstytuvus su plieno griebtuvais, kėlimo magnetais, vakuuminiais spaustuvais ir ričių kėlimo kabliais bei kitais priedais.

 

Techninės specifikacijos

Konecranes Company brochure

Atsisiųsti