Siųsti užklausą

-

Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
* - privalomi laukai

Aerodromo priežiūros technika

Bendrovės „Øveraasen“ gaminama oro uostams skirta sniego valymo įranga yra žinoma visame pasaulyje. Gaminių asortimentą sudaro kilimo ir tūpimo takų valymo mašinos, prikabinami sniego pūstuvai, elementiniai valytuvai ir savaeigiai sniego pūstuvai.
Teirautis

Apie produktą

   Kilimo ir tūpimo takų valymo gaminių grupę sudaro kompaktiškos, įprasto dydžio, XXL dydžio kilimo ir tūpimo takų valymo mašinos. Unikali technologija leidžia 3500 metrų taką išvalyti greičiau nei per 10 minučių.
   „Øveraasen“ savaeigiai sniego pūstuvai yra unikalūs: dėl dvietapio pūteklio  jie yra skirti specialiai naudoti oro uostuose, kuriuose reikalinga didelė sniego šalinimo galia ir reikia dideliu greičiu įveikti ilgus atstumus. „Øveraasen“ siūlo didžiausią pasaulyje savaeigį sniego pūstuvą „Øveraasen TV 2200“ ir visiškai naują „TV 1000 Performance Line“ su kabina „Flying Cab“.
   „Øveraasen“ prikabinami sniego pūstuvai yra skirti naudoti visų tipų sniegui valyti – netgi šlapiam, suslūgusiam ar suledėjusiam. Kartu su frontaliniu krautuvu, jie yra labai efektyvūs atliekant įprastus sniego nustūmimo, sniego krūvų šalinimo ir sniego krovimo į sunkvežimius darbus.