Siųsti užklausą

-

Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
* - privalomi laukai

R-MATIC automatizuotas rietuvas

Automatizuotas rietuvas R-MATIC gabena, sandėliuoja ir renka iki 1 600 kg svorio prekes dideliame aukštyje (iki vienuolikos metrų ir daugiau). 
Kėlimo galia, (kg)
1600
Kėlimo aukštis, (mm)
1130
Baterija, (V/Ah)
48 / 560/620 [48/804]
Važiavimo greitis, (su/be krovinio)
2.5 m/s
Teirautis
Eimantas Bražinskas
Linde technikos padalinio vadovas

Apie produktą

Veiksmingas ir tikslus valdymas dideliame kėlimo aukštyje
Automatizuotas rietuvas R-MATIC gabena, sandėliuoja ir renka iki 1 600 kg svorio prekes dideliame aukštyje (iki vienuolikos metrų ir daugiau). R-MATIC įrenginyje naudojama moderni 3D tipo kamera, padedanti aptikti sandėliavimo vietą lentynose ir padėklų angas. Reguliuodamas šakes, rietuvas gali tiksliai padėti ir paimti krovinį. Rietuvo geonavigacijai nebūtina papildoma infrastruktūra. Ji saugiai ir veiksmingai palaiko ryšį su operatoriumi, neautomatizuotais vilkikais arba konvejeriais ir pakavimo stotimis. Viena iš rietuvo R-MATIC funkcijų – dvigubas režimas, taigi jį taip pat galima valdyti rankiniu būdu.

Privalumai

Sauga

Rietuvas R-MATIC atitinka griežtus saugos reikalavimus. Rietuvui veikiant automatiniu režimu, įjungiama ir išmanioji saugos sistema. Naudodamas jutiklius, rietuvas aptinka aplink jį esančius objektus. Jei 2D dengiamojo lazerio sistema aptinka kliūtį, rietuvas sumažina greitį ir, jei būtina, sustoja. Automatizuotas rietuvas dėl įmontuotos 3D tipo kameros ir lazerio puikiai aptinka padėklų angas bei krovinius, todėl gali tiksliai juos pakelti ir padėti dideliame kėlimo aukštyje. 
 
·       Išmanioji saugos sistema
·       Jutikliai, aptinkantys objektus aplinkoje
·       Automatinis greičio reguliavimas
·       Novatoriška 3D kamera kroviniams aptikti
·       2D dengiamasis lazeris

Naudojimas

Rietuvo R-MATIC geonavigacijai nebūtina jokia papildoma infrastruktūra. 3D kamera padeda tiksliai ir veiksmingai sandėliuoti krovinius vienuolikos metrų ar net didesniame aukštyje. Todėl ypač tinka padėklams autonomiškai sandėliuoti vidutiniame ir dideliame aukštyje, taip pat tiekti dalims ar prekėms darbo stotims. Krovinius galima identifikuoti naudojant brūkšninių kodų arba RFID skaitytuvą. Prireikus, rietuvas R-MATIC gali perduoti nuskaitytus duomenis įmonių ERP ir sandėlių sistemoms.

·       Navigacija be papildomos infrastruktūros
·       Kėlimo aukštis – iki vienuolikos metrų ir daugiau
·       3D kamera, padedanti tiksliai tvarkyti krovinius
·       Prekių sandėliavimas, rinkimas ir gabenimas
·       Integravimas į IT sistemas

Techninė priežiūra

Kadangi rietuvo geonavigacijai nereikalinga papildoma infrastruktūra, R-MATIC ypač paprastai, greitai ir sklandžiai integruojamas į intralogistikos procesus. Sistemos reguliavimas ir integravimas taip pat gali būti atliekamas itin lanksčiai. Visos elektroninės techninės priežiūros įrangos dalys taip pat yra lengvai prieinamos. 

·       Greitas ir paprastas pritaikymas naudoti
·       Lankstus reguliavimas ir integravimas
·       Elektroninė duomenų analizė
·       Lengvai prieinamos techninės priežiūros įrangos dalys
 

Techninės specifikacijos

R-MATIC, LINDE

Atsisiųsti