Siųsti užklausą

-

Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
* - privalomi laukai

Striker® ARFF 8x8

Oshkosh® Striker® transporto priemonė maksimaliai padidina jūsų gaisrų gesinimo galimybes. Gaukite išskirtinį gaisro gesinimą, mobilumą ir saugumą atnaujintame 8x8 – su daugiau technologijų ir gaisro gesinimo sistemų parinkčių nei bet kada anksčiau.
Teirautis

Apie produktą

Naujasis „Oshkosh Striker 8×8“ yra sukurtas pagal užsakymą, kad būtų galima greitai reaguoti į ekstremalias situacijas. Su vandens baku, kuris talpina 17 tonų ir beveik 2,4 tonos putų baku, šis modelis nuo 0 iki 80 km/h įsibėgėja per mažiau nei 25 sekundes.

Itin tiksliai susidorokite su ARFF pavojais pačiomis nepalankiausiomis sąlygomis. Oshkosh® Striker® transporto priemonė optimizuoja veikimą, ir užtikrina lankstumą bet kokiomis sąlygomis su „Snozzle® HRET“.

Privalumai

Gaisrų gesinimas

OSHKOSH® POWER UNITER™ – Oshkosh suprojektuotas ir pagamintas komponentas, atitinkantis NFPA 414 siurblio ir riedėjimo reikalavimus, įjungdamas vandens siurblio ir transporto priemonės du variklius ir transmisijas. Tai leidžia įjungti vandens siurblį bet kuriuo metu ir važiuojant bet kokiu greičiu.

SNOZZLE® HRET – „Oshkosh Snozzle High Reach“ išplečiamas bokštelis yra 15,2 m ir 19,8 m aukščio konfigūracijų, kad būtų galima pasiekti puikų jūsų ARFF atsaką. Pradūrimo antgalio ilgis sukurtas krovinių konteineriams pasiekti bet kokiu kampu.

OSHKOSH K-FACTOR™ išlygiavimo sistema – Oshkosh K-Factor sistema greitai parodo „Snozzle“ pradūrimo antgalio padėtį prie fiuzeliažo, pašalindama gylio suvokimo problemas, kad būtų padidintas tikslumas.

SKERSINIAI – Naudodami pasirenkamus dvigubus „Striker“ skersinius, galite turėti iki 183 m ilgio 45 mm skersmens žarnos, kurią galima pasiekti iš abiejų transporto priemonės pusių.

BRONZINIS SIURBLYS – Seniai prašėte korozijai atsparaus siurblio korpuso. Atsakydamas į tai, Oshkosh padarė jį prieinamą Striker ARFF transporto priemonėje. Ši meistriškumo tradicija ir toliau bus tęsiama „Striker“ transporto priemonėje.

ELEKTRONINIS PUTŲ PASKIRSTYMAS – Naudodamas mūsų slėgio reguliiavimo sistemą, vandens siurblys žino, ko reikia, kad patenkintų jūsų gaisro gesinimo poreikius, ir variklį veikia tiek, kad juos patenkintų. Tai leidžia jūsų automobiliui sunaudoti mažiau degalų, sumažinant bendrą nusidėvėjimą, tačiau vis tiek veikia taip, kaip gali tik Striker transporto priemonė.

PAŽANGIOS GAISRINĖS TECHNOLOGIJOS – Ugniagesiai kasdien susiduria su naujais iššūkiais. „Striker“ transporto priemonė sukurta taip, kad būtų paruošta naujausioms vis dar kuriamoms technologijoms, įskaitant itin aukšto slėgio vandenį, suspausto oro putų sistemas (CAFS) ir švarių medžiagų tiekimo sistemas.

Transporto priemonė

KABINOS NAUDOTOJIMO PATIRTIS – Sukurta atsižvelgiant į ugniagesį, kabina pasižymi ergonomiškomis savybėmis žmogui, apgalvotai išdėstyti mygtukai..

TAK-4® NEPRIKLAUSOMA PAKABA – Oshkosh sukurta nepriklausoma pakaba tapo auksiniu sunkiųjų transporto priemonių, įrangos ir gaisrinės įrangos mobilumo standartu. Nepriklausoma pakaba TAK-4 padidina transporto priemonės mobilumą, greitį bekelėje, keliamąją galią ir važiavimo kokybę, tuo pačiu kontroliuojant gyvavimo ciklo išlaidas.

GALINĖ VAIRUOJAMA AŠIS – Galimas mechaninis galinės ašies vairavimas, užtikrinantis mažesnį apsisukimo spindulį ir sumažintą padangų dėvėjimą.

LOGINIS VALDYMAS – spalvomis žymimi valdikliai, leidžiantys aiškiai nustatyti, kokią funkciją  naudojate, o tai užtikrina greitą reakciją ir susitelkimą į atliekamą užduotį.

PAGREITIS – „Striker ARFF“ transporto priemonė pasižymi puikiomis pagreičio savybėmis ir atitinka naujausius JAV EPA ir ES emisijos reikalavimus. Dėl žemo svorio centro ir mažo apsisukimo spindulio užtikrintai kontroliuosite „Striker“ transporto priemonę.

Saugumas

Saugumas integruotas į visus Striker aspektus – nuo kabinos konstrukcijos iki sertifikuotų statinio šoninio nuolydžio stabilumo ir konstrukcijos vientisumo bandymų.

Kabinos matomumas – „Striker“ transporto priemonė siūlo neprilygstamą matomumą iš centrinės vairavimo pozicijos. Kabinoje yra 9,1 m2 stiklas, 254 laipsnių horizontali žiūrėjimo plokštuma ir 2,7 m matomumas į priekį.

ELEKTRONINĖ STABILUMO KONTROLĖ (ESC) – ESC yra saugos priemonė, susieta su stabdžių sistema, leidžianti Striker sulėtinti greitį verčiantis ir padėti išvengti transporto priemonės slydimo ant mažos trinties paviršių.

360° KAMERA – „Striker ARFF“ transporto priemonėje yra 360° kamera, suteikianti transporto priemonės ir jos aplinkos vaizdą iš paukščio skrydžio, kad būtų galima geriau suvokti situaciją.


Oshkosh CARE™ (kancerogenų suvokimas ir poveikio mažinimas) CLEAN CAB – Oshkosh turi daugybę pasirenkamų funkcijų, leidžiančių valdyti kancerogenų poveikį ugniagesiams. Funkcijos apima valomas sėdynes ir vidinius paviršius, išmetimo parinktis ir pasirinktinius priedus, pvz., dušo galvutes, padedančias nuplauti suodžius, išmetamųjų dujų daleles ir kitus kancerogenus.

ORO PAGALVĖS – oro pagalvių paketą sudaro šoninės oro pagalvės ir saugos diržų įtempikliai. Striker oro pagalvių paketas suteikia papildomo saugumo avarijos atveju.

AZOTO BUTELIŲ LAIKYMAS – „Striker“ transporto priemonė suteikia puikią prieigą prie vertikaliai laikomų azoto butelių, kad būtų galima lengvai ir saugiai juos išimti ir perkrauti.

Patikimumas

Oshkosh automobiliai garsėja savo patikimumu ir ilgaamžiškumu – o „Striker“ transporto priemonė tęsia tradicijas.

RUNWAY READY™ TELEMATIKA – akimirksniu gaukite visą transporto priemonių parko parengties matomumą. Ši sistema leidžia stebėti pagrindinius parametrus naudojant automatinius techninės priežiūros įspėjimus, kad visuomet gautumėte atnaujintą informaciją apie savo transporto parko būseną.

OSHKOSH PATIKRINTI KOMPONENTAI – Oshkosh daro daugiau, nei tik gamina transporto priemones; ji kuria transporto priemones, kurios stumia pramonę į priekį. Mūsų prekių ženklų šeima dalijasi savo naujausiais pasiekimais visose įmonėse, todėl galime pažadėti, kad kiekvienas produktas turės pažangiausius sprendimus visose įmonėse, kad galėtume nuolat tobulėti. Striker ARFF turi daug bendrų technologijų ir komponentų, kad mūsų klientams būtų teikiama aukščiausios kokybės vertė ir produktai.

PRIEIGOS – techninės priežiūros specialistai teigia, kad labai svarbu lengvai pasiekti variklio skyrių. Atidarykite Striker automobilio galines dureles ir rasite išskirtinį priėjimą aptarnavimui. Ir, jei reikia, visą jėgos agregatą galima nuimti techninei priežiūrai – nenuimant vandens bako.

FILTRO IR SKYSČIŲ PATIKRINIMAS – „Striker ARFF“ transporto priemonėje yra viena, lengvai pasiekiama zona su visais filtrais ir skysčių patikra, įskaitant variklio alyvą, transmisijos skystį ir galios skirstytuvo skystį. Viena vieta reiškia, kad greitai įsitikinsite, kad jūsų Striker yra pasirengęs veikti.

NAUDOJIMAS – gerai apgalvotas ir gerai suprojektuotas elektros, hidraulinių ir pneumatinių linijų išdėstymas užtikrina neprilygstamą prieigą prie laidų, alyvos ir oro linijų, kad būtų galima greitai atlikti diagnostiką.

PASAULINIS PASLAUGŲ TINKLAS – mūsų pasaulinis serviso atstovų tinklas yra pasirengęs jums padėti 24 valandas per parą ir 7 dienas per savaitę.

Aplinka

ECO EFP™ testavimo sistema – lengvai išmatuokite putų procentą po kiekvieno išpurškimo iš transporto priemonės, neišleisdami putų. Su sistemos pagalba vienas asmuo gali naudoti ECO EFP testavimo sistemą, kad išmatuotų tirpalo ir putų srautą ir užtikrintų tikslų matavimą. Jis archyvuoja bandymų duomenis iki 3 metų su laiko ir datos antspaudais.

SCANIA EFFICIENT ENGINES – „Scania“ efektyvūs varikliai atitinka visus eksploatacinius reikalavimus, pasižymi puikia degalų ekonomija ir viršija naujausius variklių išmetamųjų teršalų reikalavimus.

ISO-14001 SERTIFIKUOTA GAMYKLA – Striker ARFF transporto priemonė gaminama ISO-14001 sertifikuotoje gamykloje, kuri yra ekologiškesnė už naujausią aplinką tausojančią gamybos praktiką.

Techninės specifikacijos

Striker® ARFF 8x8

Brošiūra
Atsisiųsti