Siųsti užklausą

-

Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
* - privalomi laukai

Multihog CX

„Multihog CX“ yra aukščiausios kokybės universali mašina. Dėl savo universalumo šią techniką naudoja daugybė klientų visame pasaulyje, taip pat ir savivaldybių atstovai, rangovai, juos galima pritaikyti naudoti oro uostuose, teminiuose parkuose, ligoninėse mokyklose ir kitur. 
Ilgis, mm
3490 - 3680
Plotis, mm
1150 - 1560
Aukštis, mm
2000 - 2100
Variklis
KOHLER 55 - 75 HP, TIER 4 FINAL EMISSIONS
Teirautis

Apie produktą

Padargai tvirtinami priekyje ir gale, kad būtų galima atlikti įvairiausios paskirties darbus, pavyzdžiui, nuvalyti sniegą, pašalinti ledą, šluoti, užtaisyti duobes, nuvalyti saulės baterijas, plauti naudojant slėgį, išvalyti kanalizaciją, pjauti veją naudojant strėlę ir t. t. 

Tai kompaktiška ir manevringa mašina, kuri dėl savo dydžio ypač gerai pritaikyta darbui ant šaligatvių arba apstatytuose miesto rajonuose. Taip pat ji išsiskiria šarnyrine važiuokle, todėl gali pasiekti didelėmis arba nelankstaus rėmo mašinomis neprivažiuojamas vietas.

Mašinoje sumontuota visiškai hidrostatinė keturių varomųjų ratų pavara, suteikianti galimybę puikiai judėti bekele bei našiai dirbti smarkiai sningant. Naudojamas 75 AG „Kohler“ variklis, atitinkantis naujausius „Tier 4“ galutinai išmetamų teršalų kiekio standartus. Dyzeliniais degalais varomas variklis neturi DEF arba DPF – tai didelis privalumas atliekant techninę priežiūrą, o pačiam varikliui būdingas 300 Nm sukimo momentas. Be to, tai vienintelis lanksčiojo rėmo traktoriukas, kurio pakaba yra visiškai spyruoklinė ir amortizuota, tad operatorius patogiai dirbs net ir ilgomis darbo pamainomis. 

Pateikus RAL kodą, CX modelį galima nudažyti Jūsų pageidaujama spalva. Oro uostų arba savivaldybių atstovams tai itin aktuali paslauga, nes jų atstovaujamoms organizacijoms arba eksploatuojamoms transporto priemonėms gali būti taikomi individualūs spalvų reikalavimai.
 

Priedai

Sniego pūtiklis
Sniego valymo šepetys
Druskos barstymo įranga
Rotorinė žoliapjovė
Kanalizacijos ir drenažo valymas
Dviguba žoliapjovė
Druskos barstymo įranga