Siųsti užklausą

-

Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
Neteisingas lauko formatas
Privalomas laukelis
* - privalomi laukai

Multihog CV

„Multihog CV“ yra kompaktiška universali gatvių valymo mašina, kuri padės nudirbti įvairius darbus – šluoti, pjauti veją, valyti sniegą arba plauti naudojant slėgį. Mašiną eksploatuoti galima ištisus metus, todėl savivaldybių, miestų, miestelių atstovai ir rangovai galės džiaugtis puikiai panaudotomis biudžeto lėšomis vertingai įrangai. 
Ilgis, mm
3800 - 4600
Plotis, mm
1200 - 1600
Aukštis, mm
1995
Variklis
75 HP, STAGE V EMISSIONS
Teirautis

Apie produktą

Gatvių valymo mašina puikiai parengta šiam darbui ir išsiskiria lanksčiu korpusu, o didžiausias šlavimo plotis siekia 2 350 mm. Vietoje priekinių šepečių galima sumontuoti kitus padargus, pvz., sniego valytuvą, vejapjovę arba didelio slėgio plautuvą. 

Mašinai suteiktas visiškas ES tipo patvirtinimas, todėl juo leidžiama judėti keliais ir pervažiuoti iš vienos vietos į kitą iki 40 km/val. greičiu. Jei prireiktų, jis pritaikytas važiuoti ir bekele, nes jame sumontuota keturių varančiųjų ratų hidrostatinė pavara. Dėl tinkamumo judėti bet kokia vietove technika puikiai susidoroja su vejos pjovimo ties pakraščiais arba sportinės vejos pjovimo darbais. 

CV modelyje sumontuotas vienas mažiausiai aplinką teršiančių variklių rinkoje – 75 AG „Hatz“ variklis. Jis atitinka griežtus „Stage V/Tier 4“ išmetamų teršalų kiekio standartus, o tai ypač svarbu šluojant tankiai apgyvendintuose gyvenamuosiuose ir pėsčiųjų rajonuose. Variklis varomas dyzeliniais degalais, nereikia naudoti DEF („AD Blue“), todėl palengvinama techninė priežiūra.

Mašina sukurta didžiausią dėmesį skiriant patogiam operatoriaus darbui ir saugai, todėl visas funkcijas galima valdyti slankiąja atrama rankoms, kuri yra ergonomiška ir juda kartu su operatoriumi. Gatvių valymo mašina turi 200 litrų švaraus vandens talpyklą, optimaliai slopinančią dulkes darbo metu. 

Priedai

Žiemos įranga
Papildomas trečias šepetys
Vėjapjovės
Slėgio plautuvai