Linde kviečia iš arčiau susipažinti su naujausiomis tendencijomis

2018-06-06
Birželio 4-15 dienomis vyks jau trečioji daugiausiai lankytojų sulaukianti Linde MH organizuojama intralogistikos paroda „World of Material Handling (WoMH)“.
Šiemet parodos organizatoriai vadovaujasi  šūkiu „Paprastumas. Intelektualių sprendimų menas“, todėl bus skiriamas didelis dėmesys pažangiems procesams ir sprendimams, kurie yra susiję su vis sudėtingesniu krovinių tvarkymu. 
 
Net 11 dienų vykstančioje  13,000 kv. metrų parodoje dalyviai galės patys įsitikinti kaip intralogistikos sprendimus padaryti daug saugesnius, greitesnius ir efektyvesnius. Keli tūkstančiai lankytojų iš 50 skirtingų pasaulio šalių susipažins su naujausiomis technologinėmis inovacijomis ir rinkos tendencijomis.
 
Paroda išsiskirs savo forma, be jau siūlomų gyvų instaliacijų, kurios bus orientuotos i praktinį procesą , WoMH pasiūlys erdves produktų prezentacijai, testus, neribotus renginius, dirbtuves ir asmenines diskusijas su ekspertais. 
 
Parodoje bus skiriamas ypatingas dėmesys saugumui pristatomos „Safety Pilot“, „Safety Scan“, „Safety Guard“, „Verti Light“ ir „Surround View“ sistemos, kurios padeda geriau matyti pėsčiuosius ir kitus krautuvus bei apsaugoti krovinius nuo žalos. Taip pat bus pristatyti energijos suvartojimo sprendimai – ličio jonų baterijos ir „Fuel Cell“ technologija. Robotizuoti krautuvai ir skaitmenizuoti sandėlio sprendimai – „Truck Call App“ ir „Fleet Managament“ technologija padedanti valdyti sandėlio procesus arbas sandėlyje. Bus pristatyti ir Linde atstovaujami prekės ženklai tokie kaip Continental, Fronius, Kaup ir kiti.