Ličio jonų baterijos visiems sandėlio darbams

2017-11-10
Su daugiau nei 30 siūlomų „Linde" ličio jono baterijų krautuvais, nuo šiol, šio prekės ženklo klientai sandėlyje gali atlikti beveik visas logistikos užduotis.
 
Kompanijai „Linde" išplėtus ličio jonų technologijos asortimentą, mes, kaip krovos technikos profesionalai, siūlome investuojant į naujus krautuvus vietoj švino rūgštinių baterijų rinktis ličio jonų. Ši technologija siūlo daug privalumų: greitas (tarpinis) įkrovimas, nebereikia keisti baterijų, puikios eksploatacinės savybės dėl didelio energijos kiekio, ilgas baterijos gyvavimo laikas ir nuolatinis energijos galingumas. Taip pat ličio jonų baterijos leidžia dirbti daug našiau ir sumažinti išlaidas.
 
„Linde” teigia, kad jų ličio jonų baterijos krautuvai dabar apima visus didžiausius segmentus sandėliavimo srityje. Su 30 siūlomų ličio jono baterijų krautuvais, sandėlyje galite atlikti beveik visas logistikos užduotis. Kartu su jau anksčiau egzistuojančiais modeliais, tokiais kaip užsakymų rinktuvai ir krovinių vilkikai, išplėstas „Linde” modelių asortimentas apima padėklų keltuvus bei dvigubus keltuvus, kurių apkrova svyruoja nuo 1,2 iki 1,6 tonos. Taigi nuo šiol visose pagrindinėse sandėliavimo srityse gali būti naudojamos ličio jonų technologijos.
 
Priklausomai nuo to, kaip dažnai ir kaip ilgai (tarpinis) įkrovimas yra įmanomas kiekviena krautuvo  baterija gali būti sujungta su trimis skirtingais įkrovikliais. Greičiausiai "Li-ION" akumuliatorius gali visiškai pasikrauti per 70 minučių. Taigi našumas dirbant su ličio jonų baterijų krautuvais yra garantuotas.