Lengvesni logistiniai sprendimai su Linde, net ir 3 km aukštyje

2018-03-20
„Giggijoch" restoranas nors ir įsikūręs beveik 3 km aukštyje Austrijos kalnuose, kiekvieną dieną savo svečiams gali pasiūlyti šviežio maisto – desertų, vaisių ir užkandžių. Visa tai yra įmanoma dėl Linde MH krovinių vilkiko FT10, kurio pagalba maisto produktai yra transportuojami diena iš dienos.
 
Slidinėjimo sezono metu, „Giggijoch" kalnų restoraną aplanko virš 4 tūkst. žmonių. Į restoraną, įsikūrusį pačioje kalnų viršūnėje, maistas yra atgabenamas Linde krovinių vilkiko FT10 pagalba. Kiekvieną dieną, specialiu tuneliu, jungiančiu viršutinį terminalą su „Giggijoch" kalnų restoranu, šis vilkikas atveža apie 2000 kg maisto.
 
„Linde Factory Train" vilkikas su pritvirtinamomis priekabomis yra ypatingas tuo, kad gali patempti iki 25 tonų svorio. Prie šio vilkiko galima tvirtinti vieną, ar kelis modulius, kurie yra saugiai pritvirtinami ir užrakinami. Linde FT10 yra labai stabilus ir  manevringas siaurose erdvėse. Visos šios išskirtinės savybės atsiskleidžia Sölden slidinėjimo kurorte, kur tiekimo tunelio siauriausioje vietoje, tarp traukinio ir sienos, gali tilpti tik ranka, o kai kur tunelis turi staigius S raidės posūkius bei 15 procentų nuolydį.
 
Restoranas pasirinko Linde FT10, nes ieškojo vilkiko, kuris puikiai prisitaikytų prie sąlygų ir įveiktų kalno nuolydį. Linde pasiūlytas sprendimas, restoranui tobulai tiko. Taip pat prieš parduodant techniką, Linde atliko šio vilkiko testą imituojamame tunelyje, naudojant padėklus, tam, kad būtų tikri jog vilkikas puikiai atliks savo darbą. Sölden slidinėjimo miestelio atstovas Manuel Köll, teigia, kad Linde vilkikas kartu su kėlimo vagonais, sniego gaminimo mašinomis ir  trasos įranga yra vienas pagrindinių elementų, kuris užtikrina, kad lankytojai čia praleistų nuostabų laiką.