„TruckSpot" – įspėjamasis trikampis apsaugantis nuo nelaimių

2018-06-26
65 proc. visų nelaimingų atsitikimų sandėliuose, nutinka tuomet kai krautuvai kerta kelią su pėsčiaisiais, ar kitais krautuvais. Todėl Linde MH nusprendė dar labiau ištobulinti „BlueSpot“ optinės įspėjamosios sistemos idėją ir sukūrė „TruckSpot” – raudoną įspėjamąjį trikampį, kuris šviesdamas ant grindų perspėja apie artėjantį krautuvą. 
 
Pasitelkiant LED technologiją, „TruckSpot" sukuria 1,25 m spindulio trikampio formos simbolį ant grindų, kuris atsiranda už krautuvo maždaug  4 m atstumu. Šis simbolis įspėja apie artėjantį krautuvą ir parodo jo judėjimo kryptį, todėl pėstieji ir kiti krautuvų vairuotojai aiškiai mato įspėjamąjį ženklą ir atsitraukia. 
 
Linde „Truck Spot“ sujungia jau įrodytus „BlueSpot“ technologijos pranašumus su dar stipresniu įspėjamuoju efektu. „Mes norėjome sukurti aiškų ir savaime suprantamą įspėjamąjį simbolį", – teigia Michaelas Fuchs, Linde MH produkcijos vadovas.  
Dar vienas  „TruckSpot“ pranašumas yra tai, kad, kaip ir „BlueSpot“ technologija jis neskleidžia erzinančio garsinio signalo, todėl šis sprendimas yra idealus triukšmingoje darbo aplinkoje, kurioje darbuotojai negirdėtų garsinio signalo. Taip pat dėl modernios apšvietimo technologijos primenančios dienos šviesą, „TruckSpot“  neakina operatorių ir pėsčiųjų. Pagal poreikį „TruckSpot“  gali būti derinamas ir su „BlueSpot“.
 
Linde Truck Spot nauda:
-  Jokių trikdančių signalų, specialiai sukurta triukšmingoms aplinkoms;
-  Neerzina pėsčiųjų;
-  Ankstyva įspėjamoji sistema;
-  Aiškus krautuvo važiavimo krypties nustatymas.